"And they say we're wrong
I say we're right
But I can't stand to fight
And I don't know
Cause I can't see anything
But you and me
You and me"
-All Found Out, Holding On
350 g mąki
250 g fety
250 g szpinaku
250 g jogurtu
60 ml oleju
2 jajka
3 łyżeczki proszku do pieczenia
sól, pieprz,gałka muszkatołowa,vegeta
czosnek, masło
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Szpinak smażymy na maśle, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę,dodajemy vegętę, dusimy na wolnym ogniu.
Mąkę mieszamy z solą,proszkiem do pieczenia. Jajka mieszamy z jogurtem i olejem. Obie masy łączymy razem. Fetę kroimy na kostkę. Usmażony szpinak łączymy z fetą i mieszamy razem z mąką i masą jajeczną. Wypełniamy papilotki i pieczemy około 25 minut.