"Is it the way that you feel deep inside
Or is it the way that I feel so alive
Your star and your flair are beyond compare
Or is it the way that we feel when we're on fire
All my life, I've been waiting for you
All my life, Oh I, I've been waiting for you
Every night, Oh I've been waiting for you"
Lenny Kravitz, All My Life
1 kubeczek jogurtu naturalnego
3 kubeczki mąki
2 i 1/2 kubeczka cukru
1 łyżeczka cukru waniliowego
1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 jaja
1 kubeczek oleju roślinnego
2 szklanki jagód
garść płatków migdałów
Wszystkie składniki odmierzamy kubeczkiem po jogurcie. Do dużej miski dodajemy: jogurt i kolejno odmierzone składniki: mąka, cukier,olej,jajka,cukier waniliny, proszek do pieczenia. Mieszamy tylko do połączenia się składników. Ciasto przekładamy do tortownicy, posypujemy jagodami, lekko dociskamy, i garść płatków migdałowych równomiernie rozsypujemy po całym cieście. Pieczemy około 35-40 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.