"Dania z Dyni czyli Piatti con la Zucca all’Italiana”

06 października 2013
Warsztaty kuchni włoskiej - dynia!

Zucca fritta in agrodolce (Smażona dynia słodko- kwaśna po sycylijsku) 





 Tortelli alla Zucca (Pierożki nadziewane dynią)


Portafogli di carne alla Zucca con radicchio 
(Mięsne sakiewki z dynią i radicchio) 




Akademia Kuchni Włoskiej wg Cesare Candido

4 komentarze:

  1. Chętnie bym tam była - wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jesień bez dyni w kuchni nie byłaby jesienią :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wszystko wygląda obłędnie ale najbardziej ciekawi mnie smak tej dyni po sycylijsku...:)!

    OdpowiedzUsuń
  4. Dzień dobry,
    Uprzejmie proszę o przekazanie kontaktowego adresu e-mail i bloga którego dotyczy wiadomość na kontakt@blog-media.pl. W najbliższym czasie chciałabym przedstawić możliwość współpracy.
    pozdrawiam serdecznie

    Magda

    OdpowiedzUsuń