STRONA GŁÓWNA
PRZEPISY
PODRÓŻE
LIFESTYLE
O MNIE
KONTAKT/WSPÓŁPRACA
sezonowo
dynia
"Dania z Dyni czyli Piatti con la Zucca all’Italiana”
6 października 2013
Warsztaty kuchni włoskiej - dynia!
Zucca fritta in agrodolce
(Smażona dynia słodko- kwaśna po sycylijsku)
Tortelli alla Zucca
(Pierożki nadziewane dynią)
Portafogli di carne alla Zucca con radicchio
(Mięsne sakiewki z dynią i radicchio)
Akademia Kuchni Włoskiej wg
Cesare Candido
Najedzeni Fest || 27.10.2013 Kraków, Hotel Forum
Brownie z malinami i waniliowym kremem!
O mnie
Na codzień pracująca w branży IT. Mama dwóch cudownych dziewczynek. Zakochana w kuchni włoskiej, hummusie, smaku słodkich pomidorów, zapachu świeżo skoszonej trawy jak i w czarym espresso. Uwielbiam jeść i jeszcze bardziej gotować!
Czeski chleb wiejski
Najchętniej wybierane przez Was
Tarta z dynią, fetą i suszonymi pomidorami
"Where do we go, where do we go now, where do we go, sweet...
Ryż z jabłkami, cynamonem i migdałami
„Gdy Karen zobaczyła Roya po raz pierwszy, zrobiła coś...
Placuszki otrębowe
"Falsyfikat tym się różni od oryginału, że wygląda...
by soulstorm everywhere. Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
2025 ©
soulstorm-everywhere
. Theme by
MisteryDesigns
.